Bemutatkozás

Üdvözöljük a Budai Wellness oldalán!

A szalon vezető kozmetikusa, Dietrich Éva vagyok.

Örök álmom a Budai Wellnesben valósult meg.1998-ban megnyitottam saját üzletemet, egy intim, minden zavaró körülménytől mentes helyet, ahol a vendég teste és lelke egyaránt felüdülést nyer. 25 éve dolgozom kozmetikusként, első üzletem a Törökvész úton működött,majd a „Pink Szépségműhely” lett az életem következő állomása a szépségápolásban.

2000-ben a Mammut II. Üzletházban megnyitottam a "Catwalk Salon"-t. Sikerült magam köré gyűjteni egy olyan lelkes kis csapatot, akik ugyan még fiatalok, de ritka szakmai elhivatottsággal és lendülettel erősítenek abban, hogy egy meghitt szigetet alakítsunk ki, amely hozzájárul a fogyasztó és szépségápoló eljárások kiemelkedő eredményességéhez.

Csak olyan kozmetikai eljárásokat alkalmazunk, melyek technikáit elismert bőrgyógyászoktól, plasztikai sebészektől tanultuk. Tudásunkat folyamatosan bővítjük, nem is tehetünk mást, erre késztet az örökös szakmai kiváncsiságunk.

A lelki egészség jelentősen hozzájárul a "szépség" megéléséhez.Mindannyian tudjuk, hogy az ember kizárólag akkor érezheti igazán jól magát, ha teste, lelke és szelleme tökéletes egyensúlyban van. Ez az egyensúly azonban nagyon sérülékeny, ezért sokszor segítségre van szükség a harmónia megtalálásához. Ebben a segítő szerepben komoly,örömteli feladatunk van.

Mindannyian arra törekszünk, hogy szépségszalonunk legyen az a hely… ahol a test és a lélek is szépül.

Budai Wellness

Ajándékutalvány

Uraim, még nem tudják, mivel lepjék meg Kedvesüket?
Karácsonyi ajánlatunk ide kattintva megtekinthető!

Miaomei

Masszázs bérlet

10 alkalom akciós áron,
ajándék Meso-beauty fiatalító arckezeléssel!
Tudjon meg többet

Ajánlások

Vendégeink írták

Közös munkánk nagy sikerrel járt, egy hónap alatt 7 kg-ot fogytam, naponta ötször étkezem, figyelek a folyadék fogyasztására és jobban érzem magam a bőrömben, mint eddig bármikor. Az egész családom hálás a Budai Wellness csapatának, hogy újra a „régi fényemben” tündökölhetek.Rólunk írták