Testkezelések

Compress testtekercselés

Compress testtekercselésA COMPRESS testtekercselés természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz.

A COMPRESS nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja. A cellulitkezelés mellett vénás panaszokra ( VenoCare ) a visszerek és hajszálerek védelmére is kiváló lehetőséget nyújt.

Minden szövet típusnak szüksége van egy egyéni kezelésre, ezért a szakemberek először mindig állapotfelmérést végeznek, s csak utána kezdik meg az Önnek legmegfelelőbb kezelést.

Állapot - igény felmérése, kartoték kitöltése, allergiateszt.

Előkezelés COMPRESS Venocare - rel visszerekre, hajszálerekre, valamint a Hydro és Forte érzékenyeknek.

COMPRESS Hydro felvitele a fennmaradó területre, bokától mell alatti vonalig, a vesét kihagyva. Két rétegben fóliás tekercselés, szintén bokától a mell alatti vonalig.

45 percig a Compress testtekercselés kifejti jótékony hatását, majd a fóliát levágják.

A bőrt COMPRESS Apré - val megnyugtatják.

45 perc alatt kémiai anyagok nélkül:

 • Körméret csökkentés
 • Bőr és kötőszövet feszesítés
 • Méregtelenítés
 • Salaktalanítás
 • Közérzetjavítás

Mit éreznek a COMPRESS testtekercselés kezelés alatt?

Az érzés minden bőrtípusnál és bőrérzékenység szerint különböző. A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik, melyet a növényi kivonatokkal, illetve a kis molekulával rendelkező éterikus olajokkal, melyek behatolnak, s belülről kifelé hatnak érünk el. Ennek hatására először belső hidegségérzet lép fel, majd bőrmelegséget észlelünk. A belső hidegségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetünknek energiát kell felszabadítania ahhoz, hogy visszaállíthassa testünk termikus egyensúlyát. Az energia felszabadítás során szervezetünk felhasználja az elraktározott tápanyagokat, s megindítja a salaktalanító, méregtelenítő folyamatokat. Ez az érzés átmehet egy enyhe bizsergésbe. Az utókezelő gondoskodik a bőr megnyugtatásáról. A kezelés után a bőr az erős vérkeringés hatására egy ideig még viszkethet.

Addig amíg pirosodás, bőrpír látható, kerüljék az infraszaunázást, szaunázást, szoláriumozást és a közvetlen napfényt.

Javaslatok a COMPRESS testtekercselés kezeléshez

A kezelések gyakorisága ajánlott kúraszerűen, minden CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás kezelést követően vagy heti 2-3 alkalommal, amennyiben más kezelést nem vesz igénybe.
Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott következő kúráig, figyelmükbe ajánljuk, hogy az emlékeztető kezelés illetve az új kúra során mindig kizárólag COMPRESS Hydro-val kezdhető a kezelés.

FONTOS a napi folyadékbevitel (szénsavmentes víz) minimum 2 liter a salaktalanítás, méregtelenítés érdekében.
A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelének hiányában az eredmény elmaradhat, a kiválasztás a vizelettel nem történhet meg, így más kiválasztó-szerven keresztül tör utat magának.
Bőr tisztátlanság, lábikragörcs, fejfájás!

A következő panaszoknál, bántalmaknál ne használják a COMPRESS termékcsaládot:

 • Terhesség, szoptatás alatt
 • Nyílt sebeknél
 • Vénagyulladásnál
 • Trombózisnál
 • Epilepsziánál
 • Vesebetegségeknél
 • Csalánkiütéseknél
 • Illatanyag-allergiánál

Budai Wellness

Ajándékutalvány

Uraim, még nem tudják, mivel lepjék meg Kedvesüket?
Karácsonyi ajánlatunk ide kattintva megtekinthető!

Miaomei

Masszázs bérlet

10 alkalom akciós áron,
ajándék Meso-beauty fiatalító arckezeléssel!
Tudjon meg többet

Ajánlások

Vendégeink írták

...a jó sorsom vezérelt ide és azóta is itt tart. Egy Wellness Szalonba jöttem és egy szellemi közösségben találtam magam, ami testi-lelki-szellemi megújuláshoz, megtisztuláshoz vezetett. Őszinte mély hálával tartozom Évinek, Beának, Vikinek és a többieknek, hogy nagy szakértelemmel, odafigyeléssel, következetességgel segítettek a változásaimban...Rólunk írták