Kozmetika

Budai Wellness

A világ minden táján, és minden korban találhatunk utalásokat, hogy az emberiség miként próbálta még szebbé varázsolni bőrét, külsejét. Lásd az ókorban Cleopátra tejfürdőire, Egyiptomban a balzsamok, illóolajok.

Mai világunkban a külső mellett igen fontos a lelki harmónia is. Kínálatunkat is úgy állítottuk össze, hogy a vendég a kozmetikai kezelések alatt maximálisan el tudjon lazulni.

Termékeink mind magas színvonalú exkluzív ápolást nyújtanak. Allergénmentes, természetes alapú készítmények, nem tartalmaznak hozzáadott illatanyagokat, színezékeket. Gyógynövények, illóolajok széles tárházával varázsolják széppé, üdévé, fiatalossá bőrünket.

Gépeink a legújabb technológiák alkalmazásával veszik fel a harcot a ráncok ellen.

Budai Wellness

Ajándékutalvány

Uraim, még nem tudják, mivel lepjék meg Kedvesüket?
Karácsonyi ajánlatunk ide kattintva megtekinthető!

Miaomei

Masszázs bérlet

10 alkalom akciós áron,
ajándék Meso-beauty fiatalító arckezeléssel!
Tudjon meg többet

Ajánlások

Vendégeink írták

...a jó sorsom vezérelt ide és azóta is itt tart. Egy Wellness Szalonba jöttem és egy szellemi közösségben találtam magam, ami testi-lelki-szellemi megújuláshoz, megtisztuláshoz vezetett. Őszinte mély hálával tartozom Évinek, Beának, Vikinek és a többieknek, hogy nagy szakértelemmel, odafigyeléssel, következetességgel segítettek a változásaimban...Rólunk írták