Kozmetika

Meso-Beauty (Tű nélküli mezoterápia)

Világújdonság a kozmetikai kezelésekben.

Szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól?

A megoldás a Nobel-díjas hatásmechanizmusra épülő, tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs gép, a Meso-Beauty.

Meso-Beauty

Amit a kezelésről tudni kell

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-ig, legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a hatóanyagok 90%-a, a sejteken keresztül, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, toka, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

Hatóanyagok

Hatóanyagaink, mint minden valódi mezoterápiához kifejlesztett termék, analitikai tisztaságú, készítmények. Optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő, zsírbontó, vagy akár cellulit csökkentő hatóanyagokat.

Az elektroporáció hatásmechanizmusából adódóan a bőrbe juttatott anyagok sejtszinten hatnak, ezért mezoterápiás kezelésnél különösen fontos, hogy semmilyen olyan anyagot nem szabad a bőrbe juttatni, mely nem oda való. Rendkívüli jelentősége van ezért a kezelés megkezdése előtti alapos letisztításnak, valamint fertőtlenítésnek. Nem csak a kezelendő testfelületet kell azonban előkészíteni, rendkívül fontos a kezelőfejek sterilitása is. Mezoterápiás gépeinknél egy könnyen cserélhető és sterilizálható védősapka gondoskodik erről.

Az elektroporációról

2003-ban drámai felfedezést tett két észak-amerikai orvoskutató (Peter Agree, Roderick Mackinnon), melyért kémiai Nobel-díjban részesültek. Kimutatták a sejtmembránokban a protein és az aquagén csatornákat (aquaporin-2). A sejtmembrán csatornákat speciálisan modifikált rádióhullámokkal (elektroporációval) meg is tudták nyitni. Az elektroporáció által, 10ľs-tól - 100ms-ig, mikroszkopikus nagyságú kicsiny lyukak keletkeznek a sejtmembránon, amelyek ezredmásodpercek alatt ismét bezáródnak. Így rövid időre kis csatornák keletkeznek, melyeken keresztül a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe zárhatók. Így sejtszintű penetrációt hoztak létre nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is.

A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag-bevitelt, eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, hiszen az előbb említetteknél a hatóanyag bejutása biztosított, de a sejtszintű anyagfelvétel nem.

Az elektroporáció során sejtszintű anyagfelvétel valósul meg. Gyorsul a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlás. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A protein és aquagén csatornák megnyitását elektroporációnak nevezzük. A rádiófrekvenciás hullámok teljesen reverzibilisen kezelik a sejtmembránt, károsodást nem idéznek elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok bent maradnak, és kifejtik sejtszintű hatásukat.

Budai Wellness

Ajándékutalvány

Uraim, még nem tudják, mivel lepjék meg Kedvesüket?
Karácsonyi ajánlatunk ide kattintva megtekinthető!

Miaomei

Masszázs bérlet

10 alkalom akciós áron,
ajándék Meso-beauty fiatalító arckezeléssel!
Tudjon meg többet

Ajánlások

Vendégeink írták

Kedves Éva, Lányok és jövőbeli Vendégek! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom a Budai Wellness-t. Két hónap alatt 11 kg-ot sikerült fogynom és egy percig sem szenvedtem. Akinek a kúra elején nem indulnak be a kilók, ne keseredjen, a lányok nagy szigorral, de végtelen szeretettel segítenek. Mindenkinek eredményes átalakulást és kitartást kívánok.Rólunk írták