Kozmetika

Mikrodermabráziós kezelés

A készülék sűrített levegő segítségével finom kristályport (alumínium-oxid) lövell a bőr felszínére. Ez a por „lecsiszolja” az elhalt felhám területét. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái látható változásokon mennek keresztül: csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége, pedig javul. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható. Általában már az első alkalommal jelentős eredményeket mutat. Ismétlése a kúra és a probléma jellegétől függően változó. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas.

Mikrodermabráziós kezelés

Az eljárás sikerrel vethető be ráncok, aknék, hegek, pigmentfoltok ellen, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk - ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni. A mikrodermabráziót 2 hetente ajánljuk, az adott panasztól függően 5-10 alkalmas kezeléssel, de a havi szokásos kozmetikai kezelést is helyettesíthetjük időnként ezzel az eljárással.

Budai Wellness

Ajándékutalvány

Uraim, még nem tudják, mivel lepjék meg Kedvesüket?
Karácsonyi ajánlatunk ide kattintva megtekinthető!

Miaomei

Masszázs bérlet

10 alkalom akciós áron,
ajándék Meso-beauty fiatalító arckezeléssel!
Tudjon meg többet

Ajánlások

Vendégeink írták

Bátorítok mindenkit, hogy nyugodtan bízza magát a Budai Wellness kedves lányaira. Köszönöm, hogy tanácsokkal úgy láttak el, hogy figyelembe vették az igényeimet, így a dolog valóban rólam szólt. Minden szenvedés nélkül egy hónap alatt öt kilót fogytam, de a látvány ennél többet mutat.Rólunk írták